följ mig på min nya blogg ist!

Följ mig och min andra blogg ist? där skriver jag om min diagnos! så ni som följer mig på bloglovin, följ mig på den nya ist!:) Klicka på BLOGGEN för att komma dit!:)

hejdå bloggen..

hej på er!

har precis kommit hem efter en kanske inte så lyckad helg i stockholm.. blev lite för mkt dramatik och ja mer detaljer går jag inte in på ! det pallar jag inte med.. kan säga såhär, att det har varit många tårar, bara jag tänker på saken så börjar jag gråta. men tack till er som tröstat mig osv..

jag har bestämmt mig för att sluta blogga här nu ett tag, eller eventuellt ta bort bloggen! för ska starta en ny där jag ska skriva om hur det är att leva med den sjukdom jag har.. och eftersom jag ser att det bara går sämre och sämre på denna blogg så har jag tappat lusten att ha kvar den..

pusshej!

trött

godmorgon bloggen!

sitter någon stans mellan södertälje och stockholm! är trött som fasen och det blev en sömnlös natt men hände lite saker! men ett stort tack och så till 2 bland de bästa människorna i mitt liv! alva och carina! om ni bara visste hur tacksam jag är för erat stöd! samt mamma, åsa och amanda! puss på er!

camar lite med världens finaste alva <3

därför jag inte lägger in bilder nu är för att jag lånar mammas dator och där har jag inga bilder så jag är ledsen att inläggen blir tråkiga att läsa :((

puussen




hallonsaft

skål på er, eller kanske skulle sagt de tidigaer fan! piusssssssssssss ;D

tror jag är kär!

tjo!

tror faktiskt jag är kär ... i en bartender utbildning som är i två veckor och priset är 15900 svenska kronor! i de priset ingår då flyg, boende , osv! fan helt såld på det asså!

nej nu ska jag ta mig min 3 kopp kaffe! :)


puss


sova!

hej på er mitt i natten!

hoppas verkligen att allt är bra med er och att ni har det bra!:) med mig är det sådär, är ganska trött varit vaken sen 06.30 :o och sedan mår jag lite illa :(

sedan så är jag inge glad på mammas dator, för så fort jag ska cama med babe alva så laggar den osv :( men ska fan cama med henne innan jag slaggar!

måste bara säga att agnes är fett bäst! jag känner igen mig så sjukt mkt i henne asså och då har jag inte träffat människan :o! hahaha dock bor hon 4 mil från mig!

godnatt pussar från huvudstaden stockholm! ;)

stockholm here i come!

god eftermiddag på er! :)

sitter i bilen på väg till stockholm och fick ha med mig mammas dator så det känns bra att kunna blogga i helgen :D

det dumma med bärbara är att batteriet går åt som fan iallafall i bilen !

vad ska ni göra i helgen då ? :)

puss !


just love him

även eric saade var i kalmar ;) och sen kan jag inte mer än älska eric saade !!!! :D


Rix Fm 2011

Ulrik Munther såg jag live igår!:) himla söt pojk det;)!


to bad for me..

hah vad ska man göra när man har kläder men inga kläder man vill ha på sig? haha fail nu asså... måste gå till apoteket fan när som... it sucks ! ):

pussssss

Dag 19 – Ett barndomsminne.

Ett barndomsminne

Ja ni här finns det lite att välja mellan men en sak som slår allt var nog när jag och en kompis rymde från dagis för att få pengar av folk för att hennes farmor hade ett halvt hjärta! hah det var så hon sa iallafall! och att vi gick runt och plingade på hos andra och frågade om pengar, sedan att vi gick till mammas kompis mias affär och då ringde hon mamma,polisen och så xD hahaha sedan stod det dagen efter att två barn rymde från ett dagis i hallstahammar! haha så var jag när jag var liten ;) vilken ganster! nej men seriöst hur dum får man vara egentligen? och personalen borde ju haft bättre koll på barnen`? :s hahah fast endå låter det lite små roligt såhär många år efter xD!




godmorgon!

Godmorgon på er :)

Ligger i sängen, varit vaken sedan sju & klockan ringer vid nio så då är det inget större idé att lägga sig och sova igen!

Idag blir det alltså att åka till sthlm, känns lite segt faktiskt för hade sett fram emot att fått träffat carina :/ men ska bli kul att träffa dom i uttran igen!:) Så ska kolla på klart.se vad det ska bli för väder på ett ungefär så jag vet vad för kläder jag ska packa ner! Sedan blit det att äta frukost, dra till apoteket hämta ut medicin + min cykel som står vid station! haha :)

Så kommer inte kunna blogga i helgen !:( hoppas ni inte sviker mig för det sötisar! Ni som läser bloggen är helt klart bäst! massa love till er! Men ska nog hinna med ett eller två inlägg till innan jag drar!:)

puss!



glass♥

Nu är man hemma från rix fm :) ! stod typ i 40 min kö på donken xD hah men jag fick se min sötnos iaf ;$ Eric Saade <3 Lägger in videos senare tror jag ! :) Seriöst, gick och kolla efter blondie, och så logga hon in på msn och säger att hon skulle in imon så jag bah , dissare! men hon är toppen för det! Agnes är en tjej alla borde känna, helt awesome! vi ska ha bröstmätning ahahahha, älskar dig bruden! ♥

Just nu äter jag glass eller den har smält :( men har min apelsinjuice kvar :D:D

Lägger bara upp en bild för blogg.se cpar! :O

godnatt med er!

puusss<3




dags för rix fm!

ligger i sängen och ska snart börja fixa mig för ska till rix fm vid sju tiden, ska möta johanna där:)! och ang min header så har jag den så länge tills jag haft ork till att göra en ny! :) tänkte slänga in en bild på hur jag ser ut idag! :) pusssss



nytt

chacha bitches sofie here!

senare idag blir det nog rix fm med sofie annars drar jag ner själv och träffar folk! :) har bytt stilmall nu så har bara ändrat färgerna men pallar inte ändra textstil och så nu !

imorgon åker jag upp till stoooooooooooockholm för att dra på kräftskiva! tyvärr blir det inte att man träffar sin söta och underbara carina :( det gillar vi inte!

ska väl ta och duscha och sånt nu! vi hörs senare!

pusssss!

Dag 18 – 5 egenskaper jag vill att min pojkvän ska ha.

5 egenskaper jag vill att min pojkvän ska ha.

Alltså självklart vill man ha någon som ser bra ut men utseendet är inte allt, huvudsakligen är att han är omtänksam, håller vad han lovar, fungerar med min familj / vänner sen har jag inte så stora krav på vilka egenskaper han ska ha men självklart vill jag inte ha nån so går på droger, slår sin flickvän osv!


vinn present kort på sf bio ?

Vem vill inte vinna presentkort på 200 kr hos SF-bio ? Jag vill lätt det så därför är jag med och tävlar om presentkort på bloggextra! Oj nu ska man skriva om varför man ska vinna också, de är inte helt lätt men skulle ju vara kul att vinna nått någon gång när man är med i sånhär tävling! Föresten för att komma till bloggextra tryck då här :) hoppas verkligen att jag vinner!

puss :*


vad f#!n

något helt konstigt har hänt med min blogg:( det måste fixas! åh verkligen det jag behövde!


bara 2 år kvar ..

Blir så ledsen när jag tänker på att jag kunde börjat sista året på gymnasiet i höst :( kunde ha tagit studenten nästa år!!! jag vet att jag ska se det på det positiva sättet ist för negativt :/ men inte så himla lätt fan ..

Ganska deprimerande när en utav mina kusiner tar studenten nästa år , några av mina polare gör det också .. men min tur kommer om 2 år! känns fett långt men liksom kolla här, första året på HR ( hotell och restaurang ) gick fort som bara den :o då lär tvåan också göra det, men varför kunde jag inte tagit tag i skolan tidigare? fått reda på min diagnos tidigare? åh kommer upp en massa tankar .. :(

Ni som känner igen er eller är i min situation vet precis hur jag känner mig :/

FAst egentligen ser jag bara fördelar med att jag gick IV efter nian. När jag slutade nian hade jag 110 poäng, IG i alla kärnämnerna + kemi och fysik!  När jag slutade på IV hade jag samlat ihop 150 poäng!! plus 250  eller 300 gymnasiepoäng och lyfte mitt självförtroende/känsla, fick insikt till skolan och förstod varför det är viktigt att man pluggar.

När man suttit där med exempel matten i 2-3 timmar och pluggat, kommer till skolan och kan provet sedan när man får tillbaka det så har man klarat det , det är nog den mest underbaraste känslan man få! DÅ tycker jag att man ska känna sig extra STOLT över sig själv! Sedan säger vi att kalle i klassen inte alls har pluggat eller något men får mvg på provet så ska man inte trycka ner sig själv för att kalle fick ett mvg, för han kanske har sån tur att han lär sig lättre eller vem vet han kanske har fuskat och det har inte DU gjort!

 Som sagt så tycker jag själv att jag har blivit en mycket mer mognare & positivare människa inte enbart i skolan utan helt allmänt! Ni har säkert fått nån slags bild av mig att jag är helt störd och omogen men det är jag verkligen inte!

Måste säga en till sak, hade jag aldrig gått på iv så skulle jag aldrig ha varit den människa jag är idag och hade förmodligen bara varit trasiga människa jag var för 2 år sedan! Den människan jag var vill jag aldrig mer bli!
Liksom nu pluggar jag verkligen när jag har läxor, kolla här nu när skolan börjar har jag 3 ämnen att plugga upp plus att jag måste hänga med i dem andra ämnerna? SÅ för min del så kommer det bli tufft i höst. Plus att jag har hört att tvåan har man sämst schema och att man bara ångrar sig att man börjat gymnasiet!

Men alla har nog en och samma dröm egentligen , vi vill ta studenten , få ett bra och väl betalt jobb , slippa bo hemma hos mamma hela livet , skaffa familj och allt det? eller har jag helt fel i det jag skriver?

Vill bara säga till er som inte kom in på någon linje efter nian och ni tycker det är jobbigt att få gå ett extra år i skolan, TRYCK INTE NER ER SJÄLVA FÖR NI KAN FAN BARA SÅ JÄVLA MYCKET MER ÄN VAD NI TROR! Jag har fan själv varit där och tro mig det var inte förens sista terminen på IV som jag började lyckas! Glömmer då aldrig dom dagarna när jag fick Mina betyg i MAtte, Engelska & Svenska! Sedan att min mattelärare som även var min mentor på iv fick mig att tycka om matte!?!? och nu i höst ska jag läsa MATTE B! Det är väl ett stort lyft av någon som hatat & velat hoppat av skolan! JAg tror & vet  att alla lyckas om man bara har den inställningen till att man ska och att man framför allt VILL LYCKAS med sin skolgång !

Blev mycket text men hoppas ni läser och gärna skriver någon kommentar!

Puss och Kram ♥







kolla in bloggen!

ahahahahahha seriöst, har hittat världens mest underhållande blogg! ahah kolla in grisbloggen! ;) min kära vän alfred som håller i bloggen! klicka på " alfred " för att komma till hans blogg! :)

puss

reeeeeklam!

Tänkte ge folk lite reklam för deras bloggar, vill du få reklam för din blogg här så kommentera då vettja! men har en liten baktanke där, då gör ni reklam för min blogg också? (a) hihihi

Men alla kolla in maddes blogg! klicka HÄR så kommer ni till hennes blogg!

Puss på er!



blev visst en söt bild på min darling! ;*

omg gilla!

Måste bara säga en sak, kolla nyss skolans hemsida för att se om dom skrivit något om vart & när man ska samlas den 22:a augusti ... Vi ska tydligen samlas i nått som heter R1 klockan  14.00 :O :O alltså fett chill att börja KLOCKAN TVÅ FÖRSTA DAGEN!?!?!? jag börjar redan tycka om skolan ahahaha

Ville bara säga det ahahahahahahah

puss

Dag 17 – Ett tips på ett gott recept.

åh  vad ska man välja? finns ju mer än ett gott recept :O!

men nått som slår allt är nog panbiff med brun, sås, potatis & lingon för er som vill ha det till ! :) man kan ha kokt , klyft eller stektpotatis till , det är upp till var och en ! :)

när jag gör panbiff så brukar jag ha i blandfärs men man kan ha nötfärs också ( man tager vad man haver som man brukar säga hihih ), gul lök ( du kan ha lökpulver i fall du inte gillar löken ) salt, peppar, ägg och ströbröd och lite vatten! sedan fall du vill ha i andra krydor så har du självklart det! brukar inte använda mig av något recept utan gör på fri hand! :) men för er som vill vara säkra så kolla i era kokböcker så får ni receptet framför er ! :) sedan när ni ska steka biffarna så tycker jag att ni ska bryna dom bara ( så dom får färg på ytan ) sedan in med dem i ugnen i ca 100 °c så steks dem i ugnen :) och blir mycker mer saftigare och godare! :)

sedan när det kommer till Béchamelen ( den vita grundsåsen ) så ska ni ha 50 g smör(magarin) 0,5 dl mjöl 0,5 liter mjölk fast det är då till en liter! var noga med att ni rör runt så att såsen inte klumpar sig och inte fastnar i botten, gör den det så är mitt tips BÖRJA OM! och  blir den  för tjock ha då i lite i mer mjölk, fast ska ni vara berädda på att det blir det ännu mer sås. smaksätt med vitpeppar och vill ni få såsen brun ha i lite soja i den! :) rör runt i ca 5 minuter sedan sänker ni ner till 4:an ungefär och låter den få koka i några minuter men HA KOLL SÅ ATT DEN INTE BRÄNNS!  

sedan för att det ska se mer trevligare ut när man ska äta maten så kan man alltid lägga upp maten fint och med grönsaker, för då ser det mer trevligare ut och inte lika tråkig!;) ( ett litet tips bara ! )

Hoppas det smakar!;)


alltså måste säga att jag saknar att stå i ett kök just nu och att det ska bli sjukt skönt att komma till ett mycket större kök när skolan börjar!:) seriöst, just nu velar jag fram och tillbaka om jag ska gå servering eller kök sista året på gymnasiet... menmen det är sånt som märks ju! :)

pussen!





baby

You know you love me, I know you care
Just shout whenever, and I'll be there
You are my love, you are my heart
And we will never, ever, ever be apart

Are we an item? Girl, quit playin'
"We're just friends," what are you sayin'?
Said "there's another," and looked right in my eyes
My first love broke my heart for the first time

And I was like baby, baby, baby, oh
Like baby, baby, baby, no
Like baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine, mine

Baby, baby, baby, oh
Like baby, baby, baby, no
Like baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine, mine

For you, I would have done whatever
And I just can't believe we're here together
And I wanna play it cool, but I'm losin' you
I'll buy you anything, I'll buy you any ring

And I'm in pieces, baby fix me
And just shake me 'til you wake me from this bad dream
I'm goin' down, down, down, down
And I just can't believe my first love won't be around

And I'm like baby, baby, baby, oh
Like baby, baby, baby, no
Like baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine, mine

Baby, baby, baby, oh
Like baby, baby, baby, no
Like baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine, mine

When I was 13, I had my first love
There was nobody that compared to my baby
And nobody came between us who could ever come above
She had me going crazy, oh I was starstruck
She woke me up daily, don't need no Starbucks

She made my heart pound
I skip a beat when I see her in the street
And at school on the playground
But I really wanna see her on a weekend
She know she got me dazin' 'cause she was so amazin'
And now my heart is breakin' but I just keep on sayin'

Baby, baby, baby, oh
Like baby, baby, baby, no
Like baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine, mine

Baby, baby, baby, oh
Like baby, baby, baby, no
Like baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine, mine

I'm all gone
(Yeah, yeah, yeah)
(Yeah, yeah, yeah)
Now I'm all gone
(Yeah, yeah, yeah)
(Yeah, yeah, yeah)
Now I'm all gone
(Yeah, yeah, yeah)
(Yeah, yeah, yeah)
Now I'm all gone, gone, gone, gone
I'm gone




vad ska man göra idag då ?

Godmorgon!

Sitter och lyssnar på justin bieber :) ska snart ner och äta frukost sedan ut och klippa gräset så slipper jag mammas tjat! sen vet jag inte vad som händer idag. haha

ska iaf kolla på never say never :)

pusssssss

kärlek<3

ååååååh seriöst måste bara säga en gång till att jag älskar justin (a)<3




justin bieber

Nej nu håller jag på att ladda ner justin biebers film! måste se den eftersom jag är bieber sjuk :( ! hihihihi


agneeeeeeeeeeeeees

Kolla in denna snyggings blogg, sjukt asum människa asså! och fett blond!:D♥

för att komma till blondies blogg klicka då HÄR !:)
eller klicka på bilden :)








dgäähäsphäpsäfgäpsäpfhgpsdpäshä

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!



Seriöst vill flytta typ till thailland eller något liknade land! Där det är varmt året runt! Lämna sverige! Det ska jag nog f*n i mig göra istället för att plugga & bo i göteborg efter studenten! lämna sverige och alla bekymmer!





och hur nice ser inte det ut ? tänk att kunna bo så! det ska jag lyckas med!




Dagens outfit :)



• vitt linne  ullared
• T-shirt gina tricot
•  shorts, kommer inte ihåg vart jag köpt dem ;o


Snart blir det att ta sig till apoteket för att hämta ut medicin!

puss


ny

Som ni ser har jag ny header! precis gjort den i photoshop & den blev bra för att inte fatta vad man gör  xD

Nej nu ska jag städa sedan klippa gräset!





Pusssssssss

Dag 16 – Sådant jag tror på.

Jag tror att man blir något efter döden, som en ande att man inte rikigt kan släppa att man dött så man är kvar ist för att gå vidare till den ljusa sidan, tror oftast det är så om man dött tidigt eller om man har nått man har varit osams med nån innan man dog.  så liksom som programmet " de okända " det tror jag på till tusen att det är sant och inte nån myt!


Tisdag

Godmorgon!

Sitter i sängen och är typ halv död, är fett trött! vill bara soooooooooova...

Idag ska jag fixa i ordning i rummet sedan ska jag även klippa gräset ..

Har inte så mycket mer att skriva!

Vi hörs bitches!

xoxo

Godnatt bloggen








Godnatt bloggen!

- Peace


HAHAHAHAHAHAHAHAAHA

tror jag dör av skratt! ahahahahhahahahahahhahahahahahhahahaha kolla själva xD







godis & film !

Hej på er !

Just nu laddar jag ner photoshop CS5 :) ikväll blir det film och godis mys! Ska när som bort till konsum för att köpa lite gooodis ! ;)

puss

vad ska man gör idag?

klockan är fem över tre när jag börjar skriva , och mina funderingar för idag är att ta och bada i poolen så man kanske piggnar till!!?! sen köpa sig lite godis & kolla film ?? och ikväll måste jag försöka lägga mig i normal tid igen!!!

vad har ni för planer för idag då??
när börjar ni skolan & vilken klass / linje börjar ni eller går ni?:)


try to sleep..



bild tagen från google!  och som rubriken lyder så ska jag försöka sova i nån timme nu!

Dag 15 – 5 saker jag är bra på.

  • Laga mat
  • Lyssna på andra
  • Lata mig
  • Vara mig själv
  • Att göra saker som jag säger att jag inte ska göra om nån mer gång!


not good..

god morgon alla söta blogg läsare! :)

klockan är nu 07:18 och jag är vaken! somna i ca en timme . gick ej att somna om men ska försöka sova igen eller om jag väntar några timmar och lägger mig i solen och sover? alltså det är sjukt att sommarlovet bara är i 13 dagar till! :o

just nu hörde jag tåget som jag kommer att åka med till skolan sedan!

bloggar mer senare !



bilden är från Egypten förra året i september ..


äntligen..

Precis gjort klart Inez header eller ja om hon vill ha den som header är en annan sak! :)
För att komma till hennes blogg så tryck här   :) hon ville även att jag skulle fixa med hennes blogg så gör det imorgon tror jag!

Godnatt med er! :)


Åska i luften eller?

God Kväll !

Som ni ser har jag lite ändringar på bloggen :) hållt på att fixa med lte saker så det blir någon omväxling, ganska drygt med samma  saker hela tiden! eller hur ?

Vaknade vid kvart i tre idag! skönt att sovit, dock inte lika kul att man måste ställa tillbaka dygnet snart för skolan börjar den 22:a augusti! Ska bli kul att börja i skolan igen, tröttsamt att bara vara hemma, sen blir det ju ett miljöombyte för mig. Ni vet redan att jag börjar i kalmar och att jag gick i oskarshamn.

Sötisar, ni glömmer väl inte att gilla min blogg på facebook?:) Klicka HÄR för att komma direkt till min gilla sida på facebook :)

Ska nog snart dra mig ut på en lång promenad, har varit slarvig med att vara ute nu dom senaste dagarna !! fy skäms ...

Undrar fall det blir åska för brukar alltid få huvudvärk när det ska bli åska, och det åskade som bara den i morse vid 4-5 tiden.. !



jag är med!



Om du har tur så kan du vinna en goodiebag värd 1000 kr , en ganska värd tävling att vara med i tycker jag! :)
Tryck här för att komma till tävlingen ! 

Nu hoppas jag på lite tur för en gångs skull & att jag vinner!:)

Bloggen är sjukt bra att följa tycker jag! :)

puss


Dag 14 – Det här är jag beroende utav

Det här är jag beroende utav

Jag är beroende utav min dator, solen , cigg , sms , pengar,min sötnos♥, vännerna, FACEBOOK, bloggen, min Iphone !


gilla min blogg på facebook? :)

Alla söta och underbara som följer min blogg, skulle ni kunna göra mig en tjänst?

Skulle bli hemskt glad om ni kunde gilla min blogg på facebook! :)

http://www.facebook.com/pages/meijersofiebloggse/221272807918642?ref=ts  om ni klickar på den länken och sedan trycker på gilla , skulle betyda mkt för mig :)  där kan ni även ge förslag om vad ni vill att jag ska skriva om här i bloggen osv:)


Dagens finaste låt!♥

Ni måste bara lyssna på låten, så sjukt bra! ååh den är verkligen fett underbart bra!




kallt!

Ligger under täcket och hoppas på att få lite värme! Fryser som bara den. Nu undrar ni väl varför jag fryser när det är varmt och sol ute? Hahah jag har badat! :D

Hur är det med er idag då?
Haft en bra dag?


Nej nu väntar jag på mat! hahah

Just de grattis till mamma och stefan som har varit tillsammans i ett år idag!:)♥

Håller även på med en ny header!;)

- pussen

tips på mat!

Tänkte ge er lite olika förslag på god mat! Det kan vara sånt som jag själv tycker ser gott ut eller skulle vara gott att dricka till maten!:) Eller helt enkelt det som jag själv rekomenderar! Var inte rädda för att testa något nytt! :)

Nått som slår allt nu i sommar är grillad kyckling med sallad eller potatis till! Något som kan vara gott att dricka till kan vara ett glas vitt vin , cider eller en kall öl !:) Till er som har barn så kan barnen alltid dricka kall coca-cola eller fanta!

Kom ihåg en sak, mat skall man laga med käärlek, lagar man maten bara för man ska ha något att äta så lovar jag er att maten inte lär bli lika god som om du skulle lägga ner lite tid i din matlagning!




Hittade ett recept som såg sjukt gott ut och som perfekt för er som gillar kyckling!! :)

Grillat kycklinglår med ljummen potatissallad

- Chutneyglacerade kycklingspett med varm sallad på potatis, sardeller och kapris.

Ingredienser

8
8 st
urbenade kycklinglår
0.50.5 dlhet mangochutney
0.50.5 dlsoja
88 stgrillspett
800800 gpotatis
33 stsardellfiléer
22 stvitlöksklyftor
11 stpressad citron
11 tskgrovhackad kapris
0.50.5 dlolivolja
salt
peppar
romansallad

Du gör såhär:

1. Blötlägg grillspetten i kallt vatten cirka 30 minuter om det är träspett. Annars kan de brinna upp.

2. Koka potatisen med skal i lättsaltat vatten. Häll av kokvattnet och låt svalna lite.

3. Trä upp kycklingen på spetten. Blanda samman chutney och soja.

4. Mosa sardellerna med en gaffel i en bunke, krossa vitlöken och pressa citronsaften över. Rör samman sardeller, vitlök, citronsaft, kapris och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

5. Plocka salladen och lägg i en bunke med isvatten så att den blir krispig och fräsch. Lyft sen upp salladen och låt den rinna av ordentligt.

6. Skiva potatisen och vänd samman med dressingen.

7. Grilla kycklingen och pensla med chutney-sojablandningen.

8. Vänd försiktigt samman potatisen med salladen. Servera med kycklingspetten.



Dag 13 – Mina ambitioner.

Mina ambitioner

Det är att lyckas så bra som möjligt i skolan, att plugga vidare till kock eller bartender när jag tagit studenten och då ska jag bo i kära göteebooooorg! Sedan när jag är klar på universitetet så ska jag ha ett jobb antagligen i göteborg eller i något varmt land, skaffa familj när jag är omkring 26 år! :)










    


04:13

GODNATT

hihihihi

har ÄNTLIGEN lärt mig hur man i GIMP ! :) haha gjorde denna tilll min bästa alva(A) ! hon är världens finaste och gulligaste vän!



fix med bloggen.

nej nu ska jag fixa lite med min blogg,  ny header osv, så det kommer vara lite rörigt!

pussssss

verkligen min dag idag!

Hej!

Det är verkligen inte min dag idag...  Min start på morgonen blev helt åt helvete, sedan när jag var på vårdcentralen gick det knappast bättre! Och om vad som hände där pallar jag inte skriva om!

Sen väl ute på gunnarsö så va mamma och dom bara i nån timme sedan skulle dom hem!
När jag fan skulle hem fick jag vänta på en jävla buss i 45 minuter, bussen som jag ska åka med står redan där så frågade om jag fick gå på så länge och den störda gubben till chaffis bah " nej du får vänta tills jag kör fram bussen " MEN VAD FAN HADE DE GJORT OM JAG SATT MIG I BUSSEN ????????? INTE ETT SKIT!!!!!!

Sen hade jag knappt ngt batteri kvar heller! åh bajs på mitt super dåliga humör idag

MEN JAG HAR FAN BADAT I HAVET IDAG!!!!!!!!!!!!!! och blivit brun :D!

Näääästa helg ska jag förhoppningsvis till sthlm, eller uttran som det heter, men ska höra med mamma om jag får dra till min tönt carina ist hon bor där nån stans så kan va kul och träffa henne :)))

Lägger ut lite bilder också! hoppas allt är bra med er och att ni iaf har haft en bra dag ! Men har haft en bra dag endå, umgicks iallafall med en saknad vän! :)

pussen

















avslutar bilderna med söta och snygga carina!♥




Dag 12 – Det här vill jag glömma.

Har inte den blekaste aning om vad jag ska välja här :o!  sorry ;o


Godmorgon

Godmorgon alla fina läsare!

Sitter på golvet och är nyvaken! Mitt morgonhumör är inte det bästa! allt går som jag INTE vill idag och har varit vaken i ca 20 min ..

Snart åker vi till Osksrshamn och när jag varit hos läkaren ska jag köpa min frulle på ica! sen är mina pegar slut
-.- och jag ska på rix fm & till sthlm nästa vecka! JA JIPPI sofie, lyckat där att inte ha några cash kvar ....... SÄGER DÅ DET ATT ALLT BARA JÄVLAS MED MIG !!!!!





buhuhuhuhuh

skulle precis stänga ner allt utom musiken.. vet ni vad som kommer krypande på mig då?!?!?!??! NÅN ÄCKLIG SAK SOM LIKAR EN SPINDEL OCH JAG ÄR LIVRÄDD FÖR SPINDLAR :< blir det en sömnlös natt nu bara för det? :<


godnatt

Nej nu säger jag nog godnatt mina söta läsare! Ska upp ca klockan 09.00 för att åka mot OSKARSHAMN, besöka vårdcentralen & sedan till gunnarsö och sola/bada en massa!

godnatt & sovgott alla sötnosar!






VIDEOINLÄGG




HAHA mitt första videoinlägg, failar när jag ska prata , är trött och jag älskar låten som är i bakrunden! :)
pusssssss


hjälp mig?

Alltså är det någon som kan förklara för mig vad som menas med exempel " 0.8em " ???

tror jag blir galen!

Fick en kommentar om att jag skulle göra texten större på kommentarsidan, och det blir bara mindre och mindre? vad gör jag för fel? :S aja gör väl om allt då!!!!!!!!!!!!! blir galen! -.-

dagens låt!

Tänkte lägga in dagens låt! den är så sjukt bra! älskar den! :)


fler läsare & besökare?

Var inne på http://swaxu.myshowroom.se/ blogg och fick tips om att man kan lägga till sin blogg på http://www.bloggriket.se/ och där igenom få mer läsare och besökare! liksom vem vill inte ha mer läsare osv till sin blogg? :)


Massa kärlek till er söta läsare! :)

blir så glad!:)

Ska snart ut och sola igen men tänkte skriva ett snabbt inlägg bara! :)
Hoppas verkligen att allt är bra med er läsare! och jag blir bara glad när jag ser hur det ökar med läsare!:)

Imorgon ska jag till oskarshamn, först till läkaren, ( astma koll ) sedan ska jag ut till gunnarsö och sola med världens bästa amanda vid klipporna :D! ska även ta mitt första dopp i havet för i år xD! hahah




Dag 11 – Mina bloggfavoriter.

 Mina bloggfavoriter

Det är Alexandra Nilsson & Isabella Löwengrip. Många klagar på Alexandra Nilsson (Kissie) och visst jag kan hålla med till en viss del med alla förstoringar hon gjort! Men liksom hon är endå fett stark som kör på iallafall och det gillar jag fett mycket! :) Och sedan ska man inte dömma folk förens man känner demliksom hur många är det som egentligen känner Kissie?? Inte så många tror jag, då menar jag verkligen känner henne sen hon var liten!

Sedan Isabella Löwengrip (blondinbella) när hon var och hade föreläsning på min skola så ändrade jag uppfattning och allt om henne. Så sjukt grym tjej som har kommit så långt och att hon inte tar skit och vet vad hon vill det tycker jag är så fett ballt! :)

Det är mina åksikter om dem sedan får ni tycka vad ni vill men ni kan inte ändra mina åsikter! :)

Kissies blogg : http://www.kissies.se/

Isabellas blogg : http://blondinbella.se/





:)

 


äta ngt ?

sitter i sängen och är fett hungrig :o funderar på om man ska ta sig ngt att äta? :)

just det, tänkte på ska man börja med videoinlägg, dagen outfit osv? :) eller vad tycker ni ? :)

Tävling

Vinn fina priser - få gratis glass

Just nu pågår en stor tävlingGratisbio med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.

Alla som deltar i tävlingen får även en gratis glass skickad till mobilen.

För att delta så räcker det med att dela med sig av tävlingen, men du kan även ta del av bra erbjudanden.

Jag tänkte avnjuta sommaren med en gratis glass. Vill du haka på? :)

Hoppas verkligen på vinst! :D


Gratisbio.se

Ville bara ge ett tips till er alla om Gratisbio.se! jag är själv medlem där & har på 5 minuter fått ihop 1010 poäng! :)



sådär ja!

Godkväll :)

Nu tycker jag allt att jag har fått en hyfsad nice design och så på bloggen!:)

Ska nog sova snart , eller skulle inte förvåna mig fall jag blir fast med att hitta andra saker att lägg in på bloggen men det är sådant som märks !;)

Puss


Dag 10 – En sak jag älskar från min garderob.


Det är helt klart min adidas tröja !:)

godnatt

bloggen ser fruktansvär ful ut just nu .. :( men jag försöker lära mig nya saker så den blir lite nice!
nej nu ska jag bara ner och hämta vatten sedan ska jaag sova!! är sjukt trött!



snabbis inlägg

som ni ser så ändrade jag tema. jag tröttnade på hur min blogg såg ut. fixar mer när jag har duschat!

pussss

BLOGLOVIN



Om ni gillar min blogg så tycker jag verkligen att ni ska följa mig på bloglovin!
Puss


längtan av dig är jobbig.

Känns som om det var en månad sedan som jag snacka med dig sist, men det var bara för ett par dagar sedan .. räknar sakta men säkert ner dagarna till du är i sverige igen .. om jag bara kunde få veta att du har det bra och att du lever så är jag nöjd ... saknar dig som bara den hjärtat .. :(

Dag 09 – Fyra bilder som gör mig glad.









finns massa mer som gör mig glad men fyra bilder skulle det vara ..


sola & bada

Nej nu när det är sådant fint väder kan man inte sitta inne och blogga osv. nu ska jag ut till våran pool för att sola och bada med min lillebror:)!

jag hoppas alla får en hääärlig dag! :)

puss


Dag 08 – Mina rädslor.

Mina rädslor.

Min största rädsla är SPINDLAAAAAAR , säger bara fyfan ryser i hela kroppen när jag bara hör ordet "spindel" ... Sedan är det nog att mista någon nära vän, släkting eller nån i sin familj, eller den man är sjukt förälskad i..


ny tatto på g !





någon utav dom ska jag tatuera in. tycker nästan att bild 2 blev bättre än bild 1 .

vilken tycker ni är snyggast? ska ha den vid nacken typ :)

Bingon.comBingon.com EaseWhite.se Akelius SparBingon.com